S:t Johanneskyrkan Archives - Göteborgs stadsmission

Ämne: S:t Johanneskyrkan

Sommaraktiviteter

18 juni, 2024 • Ämne: S:t Johanneskyrkan

Vi hittar på somriga aktiviteter under juni, juli och augusti. Vill du delta i en aktivitet anmäl dig till någon i stödteamet. Klicka här för att läsa mer.

kyrkan-stadsmissionen

Öppettider i sommar

18 juni, 2024 • Ämne: S:t Johanneskyrkan

Under sommaren har S:t Johanneskyrkan öppet kl 9.30-13.30 alla dagar. Dessa tider gäller 24 juni-14 augusti. Johannesmässan på onsdagar hålls kl 14 och bibelsamtalet på fredagar hålls också kl 14. Hela sommaren genomförs olika aktiviteter. Vilka aktiviteterna är finns att läsa i en separat nyhet eller på anslag i S:t Johanneskyrkan. 

Midsommarfirande i S:t Johanneskyrkan

18 juni, 2024 • Ämne: Nyheter

Vi firar de stora högtiderna tillsammans i S:t Johanneskyrkan. Så också midsommar. Välkommen att fira med oss!

Musikpatrullens vårkonsert.

6 maj, 2024 • Ämne: S:t Johanneskyrkan

Fredag 31 maj kl 17.30–18.30 bjuder Musikpatrullen på vårkonsert i S:t Johanneskyrkan. Sista Beställningen är föreställningen där visor varvas med anekdoter ur nykterhetskämpen Peter Wieselgrens liv och gärning. Välkommen!

Samsnack 31/5 ”Vad händer med de ukrainska flyktingarna?”

29 april, 2024 • Ämne: Nyheter

Välkommen på Samsnack om situationen för de människor som flytt krigets Ukraina. I panelen finns representanter från Sveriges riksdag, Migrationsverket, Göteborgs Stad och civilsamhället. Välkommen att anmäla dig.

Läse- och samtalscirkel för kvinnor och transpersoner

15 april, 2024 • Ämne: S:t Johanneskyrkan

Vill du testa något nytt? Kom med i vår läsecirkel! Jag går och läser är en läse- och samtalscirkel för kvinnor och transpersoner i alla åldrar. Vi utgår alltid från texten, sedan associerar vi fritt. Vi läser korta texter tillsammans. Det kan vara utdrag ur en novell, låttexter eller en dikt. Ingen förberedelse krävs - du kommer som du är! Klicka här för att läsa mer...

Sjung i Johanneskören

15 april, 2024 • Ämne: S:t Johanneskyrkan

Vill du vara med och sjunga i kör? Johanneskören är ett härligt gäng! Vi övar måndagar kl 18.30-21 i S:t Johanneskyrkan. Från kl 18 serveras gratis fika för den som önskar. Att delta i Johanneskören kräver inga förkunskaper krävs. Vi sjunger på någon gudstjänst per termin och gör även gästspel i andra kyrkor. I Johanneskören sjunger vi allt ifrån sakral musik till rock till visor till filmmusik.