Second hand Archives - Göteborgs stadsmission

Ämne: Second hand

Påskägg

Påskägg med överraskning!

27 mars, 2024 • Ämne: Second hand

Med start i morgon 28 mars kl 10 säljer vi godisfyllda påskägg för 25 kronor i alla våra butiker. I tre av äggen i varje butik gömmer sig ett presentkort på 100 kronor. Presentkortet kan nyttjas i Stadsmissionens second hand i Göteborg och Alingsås. Blir det kanske just du som får bonusen i ditt ägg?!

Vi öppnar second hand i Borås!

27 februari, 2024 • Ämne: Nyheter

25 april slår Göteborgs Stadsmission upp dörrarna till en 500 kvm stor second hand-butik i centralt läge på Österlånggatan 29 i Borås. Sortimentet blir ett brett urval av dam- och herrkläder samt textil och heminredning. Dessutom planeras för fler initiativ inom textil och hållbarhet.

Lansering av presenkort

22 november, 2023 • Ämne: Second hand

Nu kan du äntligen köpa och handla för presentkort i Stadsmissionens second hand-butiker i Göteborg, Alingsås och Kungsbacka.

Insamling av vinterkläder 2-8 oktober

5 september, 2023 • Ämne: Nyheter

Vi behöver ytterkläder för att rusta barnfamiljer och äldre inför hösten och vintern i Göteborg! Varje dag möter vi människor som lever i hemlöshet och fattigdom och som inte har pengar till ordentliga kläder. Att få en varm jacka, mössa och vinterkängor kan göra stor skillnad och underlätta oerhört mycket för den enskilde.

Möt Göteborgs Stadsmission på Frihamnsdagarna  

10 juli, 2023 • Ämne: Nyheter

Frihamnsdagarna är en demokratisk arena för fria samtal som äger rum på Bananpiren torsdag 31/8 – lördag 2/9. Göteborgs Stadsmission finns på plats även i år. Välkommen att fynda second hand, fika på räddade råvaror och lyssna till personliga berättelser om vägen till arbete och bostad. 

Klädbytardag i Bältespännarparken

9 juni, 2023 • Ämne: Nyheter

Som en del i att fira Göteborg 400 år bjuder vi in till ett klädbytarevent i Bältespännarparken den 15 juli kl 12-15.

Way Out West i samarbete med Stadsmissionens second hand – årets festivalmerchandise blir cirkulär

1 juni, 2023 • Ämne: Nyheter

Stadsmissionens second hand och Way Out West går nu samman för att göra årets festivalmerch cirkulär. Kollektionen, bestående av second hand-plagg insamlade av Stadsmissionens second hand, kommer att tryckas på plats med unika print i Slottsskogen under festivalen 10-12 aug.