Julklappsvagnen 7 december 2024 - Göteborgs stadsmission
Julklappsvagnen janos

Julklappsvagnen 7 december 2024

30 september, 2024 • Ämne: Nyheter

Lördag den 7 december kl. 11-15 är vårt traditionsenliga event julklappsvagnen tillbaka. Där kan du lämna in julklappar och ta del av massa roliga aktiviteter under dagen. Med på vagnen åker ett gäng ambassadörer i form av kända profiler. Sedan 2015 har vi tillsammans med Spårvägssällskapet Ringlinien återupplivat ett 100 år gammalt initiativ om att åka runt i Göteborg i en spårvagn och samla in julklappar till barnfamiljer som lever i fattigdom runt om i vår stad.

Vi vill ge föräldrarna vi möter möjligheten att själva välja vad de vill ge sina barn. Vi vill också gärna ge dem möjligheten att ge något nytt vid jul. Därför efterfrågar vi framförallt presentkort och annars nya, oinslagna presenter. I december bygger vi upp en julklappsbutik dit föräldrarna bjuds in för att välja det som passar just deras barn. Önskelista och mer information om evenemanget hittar du på julklappsvagnen.se

2-19 december samlar vi in julklappar och presentkort till barnfamiljer som lever i fattigdom i alla våra second hand-butiker.

Hoppas vi ses.
Tillsammans gör vi skillnad!