single.php

Spring Göteborgsvarvet

Om du anmäler dig till Göteborgsvarvet mellan 11-20 november går 100 kronor av avgiften till Stadsmissionens arbete med utsatta barn och familjer.

Varje dag året om kommer Stadsmissionen i kontakt med familjer som lever under tuffa sociala och ekonomiska förhållanden. Det sommarlov fyllt av äventyr som de flesta andra barn längtar till, är ofta en svår tid för barnen i de här familjerna. Ofta tillbringar de hela ledigheten hemma i bostadsområdet. Det finns inga pengar till upplevelser, ibland inte ens pengar till mat. För dessa barn blir Stadsmissionens sommarkollo en andningspaus från den tunga vardagen. Tillsammans med sina föräldrar får de vara med om en massa härligheter i en trygg miljö där barn och vuxna umgås med varandra. På plats finns ledare som håller i aktiviteter som simskola, pyssel, bad, disco, paddling och mycket mer. Många lär sig simma och cykla för allra första gången. Andra träffar vänner för livet. Tack vare alla som springer Göteborgsvarvet för Göteborgs Stadsmission kan de familjer som behöver det allra mest ges fina sommarminnen och en möjlighet att bygga upp ett socialt skyddsnät. Det är att göra verklig skillnad.

Mellan 11-20 november går dessutom 100 kronor från alla anmälningar till varvet 2018 till Stadsmissionens arbete med att hjälpa barn, unga och familjer som har det svårt. Så passa på att anmäla dig och bidra till ett varmare och mänskligare Göteborg!