single.php

Julklappsvagnen är tillbaka!

ÄNTLIGEN!
Nu börjar nedräkningen mot årets julklappsvagn! Om exakt en månad, lördagen den 3:e december, är det dags för Stadsmissionen och Ringlinien att återigen ge sig ut för att samla in julgåvor till barn, unga och familjer som lever under svåra förhållanden i vår stad. Förra året visade ni alla ett fantastiskt engagemang vilket resulterade i över 55 säckar med julklappar och tiotusentals kronor i presentkort. Tillsammans kunde vi göra skillnad i vår stad och ge många människor som annars inte fått det en glädjefylld jul.
Vi hoppas så klart att så många som möjligt med oss i år också!
 
Klockan 11.00 lördagen den 3:e avgår julklappsvagnen från Drottningtorget. Under vår färd genom staden passerar vi flera stadsdelar innan vi avslutar på samma plats klockan 15.00. Karta med färdväg och tidtabell hittar ni på julklappsvagnen.se .
Där kan man även läsa om vagnens historia samt se bilder från förra årets fantastiska evenemang.
När det kommer till gåvor har vi en tanke om att alla förtjänar att få något nytt någon gång och därför tar vi på Julklappsvagnen endast emot nya saker. Ett superbra alternativ är också presentkort eftersom det ger familjerna möjlighet att själva välja ut vad de behöver. Bra exempel på presentkort är sådana från de stora kedjorna, sportbutiker, mataffärer och liknande. Även biokort eller presentkort på upplevelser som Universeum, Liseberg med mera gör många väldigt glada.
Vi ses den 3 december!
Karta_Julklappsvagnen_2016_v07_jpg