single.php

En godare jul med Team Stadsmissionen

Men mindre än en vecka kvar till jul är det många som sliter med julklappsinköpen. Vad ger man någon som redan har allt? Jo, en startplats i Team Stadsmissionen i Göteborgsvarvet 2017 så klart! Årets bästa julklapp är som ett Kinderägg. Tre goda saker i en.

  1. Mottagaren kan mumsa i sig av julens goda utan att behöva oroa sig eftersom när den sista skinksmörgåsen är uppäten och sillsalladen gjort sitt är det dags att börja träna och komma i form. Livskvalitet när den är som bäst.
  2. Den som får en anmälan till Team Stadsmissionen i julklapp får vara med om en folkfest av sällan skådat slag. Hela stan ställer upp och hejar på och särskilt mycket kärlek får de som springer för välgörenhet och visar att man vill vara med och göra skillnad för dem som behöver det mest.
  3. Det bästa av allt. Garanterat superbra resultat i Varvet. Kanske inte i minuter och sekunder men vad kan vara bättre än att familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet får möjlighet att åka på sommarläger och släppa den tunga vardagen för en stund? Barn som annars tillbringar hela sommarlovet hemma på gården får ljuvliga minnen av grillkvällar, bad, paddling och disco att komma tillbaka till skolan med. Allt tack våra våra löpare i Team Stadsmissionen.

Som medlem i Team Stadsmissionen får man också annat gott som bra startgrupp, möjlighet att förvara sakerna i vår buss inne på startområdet och en supersnygg funktionströja från Adidas.

Så tveka inte, ge någon du tycker om, eller varför inte dig själv, årets godaste julklapp!

Anmälan gör man HÄR.

Vill du ha ett fint gåvobevis maila efter anmälan kommunikation@stadsmissionen.org så ordnar vi det snabbt och enkelt.
God Jul!