page.php

Stadsmissionens Julklappsvagn

Snart är Göteborgs varmaste och härligaste julevent tillbaka. Julklappsvagnen har blivit en uppskattad tradition bland göteborgarna som knyter samman staden, både geografiskt, historiskt och i hjärtat. Det ger människor och företag i staden en möjlighet att göra gott för utsatta barnfamiljer och fattiga äldre i sitt närområde och det ger oss alla en chans att visa att vi bryr oss om varandra och vill att Göteborg skall vara en stad där ingen lämnas utanför.

• Var: Start och mål vid Drottningtorget. En vagn kommer att cirkulera i staden med längre stopp i Majorna, vid Wieselgrensplatsen, Härlanda och S:t Sigfridsplan. En vagn kommer att stå stationerad på torget.

• När: Lördagen den 2:e december klockan 11.30-15.00

• Hur: På vagnarna kommer våra kändisambassadörer finnas på plats och ta emot alla gåvor. Målet är självklart att slå de 60 säckar med nya julklappar, 130 000 i presentkort och drygt 150 000 i företagsgåvor som vi fick in förra året och därmed kunna hjälpa ännu fler göteborgare att få en riktigt god jul. Vi på Stadsmissionen hoppas därför att så många som möjligt vill vara med och återigen göra vår insamling till en succé.

VAD KAN MAN GE?
Det vi huvudsakligen efterfrågar är presentkort på mat, aktiviteter och annat som människor önskar sig. Detta för att ge de utsatta vi möter möjlighet att laga julbord och själva välja något de vet att de eller deras barn drömt om. Nya icke inslagna julklappar är också mycket välkommet. Att inte slå in gåvorna gör det enklare för Stadsmissionens personal att se till att de hamnar hos precis rätt mottagare.

Läs mer om Julklappsvagnen >>

VI SES DEN 2:e DECEMBER! ♥