Vem ser när ett barn far illa?

Din gåva gör stor skillnad i jul

Hela beloppet går till vårt arbete med utsatta människor i Göteborg. Nedan ser du exempel på vad pengarna räcker till.


Du har inte fyllt i alla uppgifter. Vänligen kontrollera dina fält och försök igen.

swish

Swisha* till 90 01 702 och skänk valfritt belopp.
Genom att swisha godkänner du att Göteborgs Stadsmission får kontakta dig. Vi följer personuppgiftslagen.

Sprid vår film till dina vänner

Tack till

Skådespelare: Dag Malmberg och Lars Väringer, Alla statister, Regi Sami Joensuu, Producent Richard Tsalikis, John Horn, Director of photography Pierre Wernäng, FAD Adam Staf, Elektriker Magnus Karlsson, B-Foto Alexander Toma, Ljud Therese Larsson, Rekvisitör Linda Elmeborg, Kostym Amanda Aagard, Mask Sofia Gyllensten, Ljudläggning TMP, Senior Colorist – Ted Karlsson, Camera Center Göteborg, Oddway film production och Dear Friends.

Vårt arbete med barn, unga och familjer

För många barn och unga är julen den värsta tiden på året. Vissa familjer är splittrade av missbruk, andra har svårt att få pengarna att räcka till mat och vinterkläder. För dem innebär julen en känsla av ensamhet och utanförskap.

Vårt arbete med barn, unga och familjer sträcker sig från samtalsstöd och kontakt med myndigheter till något så enkelt som mat på bordet eller en julklapp.

Ekonomiskt och socialt stöd
På vår verksamhet på Drottninggatan erbjuder vi bland annat ekonomisk rådgivning, ekonomiska bidrag och psykosociala stödsamtal. Till våra kuratorer kan både barn, ungdomar och vuxna komma och prata om sånt som kan kännas svårt, till exempel relationer och ensamhet.

Aktiviteter och kollo
Vi anordnar regelbundet olika aktiviteter för barn, unga och familjer som behöver stöd eller har det svårt ekonomiskt. Det kan handla om utflykter till simhallen, bowlinghallen, skärgården eller till en djurpark. Men det kan också handla om något så enkelt som att ses och pyssla i vårt kafé.

Varje sommar anordnar vi läger där barn, unga och familjer får uppleva en härlig semestervecka i den svenska naturen. Veckan är fylld av god och vällagad mat och aktiviteter så som lekar, bollspel, simning, musik, spökvandring, kanotpaddling och målning.

Hjälp vid missbruk
För familjer där någon lider av missbruk hjälper vi till med akut avgiftning, uppföljning och planering för nytt boende om det behövs. Vi finns med hela vägen och erbjuder motiverande samtal och stöd för hela familjen.

Belopp


Betalsätt


Namn & adress