single.php

Ett godare julklappstips!

Vet du inte vad du skall ge mamma, pappa, storebror, chefen, farmor, kollegerna eller din bästa väninna i julklapp? Då har vi räddningen! Ge bort en anmälan till Team Stadsmissionen i Göteborgsvarvet 2016. Kanske julens godaste gåva. Din julklapp ger mottagaren chansen att delta i en av stadens största folkfester, göra något hälsosamt och roligt för egen del samtidigt som han eller hon (och inte minst du) gör en insats för stadens utsatta barn och deras familjer.

2015 sprang 1300 personer varvet till förmån för Göteborgs Stadsmission. Det resulterade i att cirka 700 000 kronor kunde läggas på att ordna en härlig lägervistelse för ett hundratal av stadens mest utsatta barnfamiljer. Unga som annars tvingats att tillbringa sommaren hemma i bostadsområdet fick en veckas semester med bad, paddling, disco och lugn samvaro med föräldrar, som även de fick möjlighet att släppa den tunga vardagen för en stund.

Detta vill vi så klart kunna upprepa nästa sommar. Målet är att kunna ge ännu fler ekonomiskt och socialt utsatta barn ljuvliga sommarminnen. Alla som springer för Team Stadsmissionen gör detta möjligt. Som löpare i vårt gäng får man också en fin funktionströja, en bra starttid eftersom man springer i välgörenhetsgruppen tillsammans med våra ambassadörer (bland andra Glenn Hysén, Kennet Andersson och Annika Sjöö) och kan lämna värdesaker som nycklar och telefon i vår buss under loppet.

Anmäler gör du genom att maila info@goteborgsvarvet.se och berätta om vem det är du ger en startplats i julklapp och att han eller hon skall springa för Göteborgs Stadsmission. Kostnaden är 1200 kronor varav hälften går direkt till Stadsmissionens verksamhet för barn och unga som lever under svåra förhållanden.

Ge bort något riktigt fint i jul – ge bort en startplats i Team Stadsmissionen Göteborgsvarvet 2016.

Spring GöteborgsVarvet för Göteborgs Stadsmission from Göteborgs Stadsmission on Vimeo.