single.php

Med fokus på framtiden

Future Eyewear har i flera år varit Företagsvän till Göteborgs Stadsmission, men nu vill man ta nästa steg, jobba mer långsiktigt och bli Framtidspartner. Samtidigt som man vill involvera och engagera sin personal.

Future Eyewear tog med sig grillmästaren Jimmy Hemmingsson till S:t Johanneskyrkan en fredagskväll i april. Företaget grillade 150 angushamburgare som de bjöd kyrkans gäster på. Det var rykande åtgång och nöjda leenden spreds bland besökarna. Gott!
Janne Jonsson, vd på Future Eye-wear, berättar att företaget för några år sedan slutade att dela ut julklappar till personal och kunder och istället skänktes pengarna till Göteborgs Stadsmission. På så vis blev Future Eyewear organisationens Företagsvän.
– Det är många aktörer som vill ha med oss, men vi kände att vi vill vara delaktiga på ett tydligare sätt och samtidigt engagera vår personal. Den här grillkvällen är ett exempel, säger Janne Jonsson.
På senare tid har man velat fördjupa samarbetet med Göteborgs Stadsmission. Bland annat är företaget Eventpartner för både Göteborgsgirot och GöteborgsVarvet. Företaget har även skänkt läsglasögon till besökarna i S:t Johanneskyrkan. Nu går Future Eye-wear och Göteborgs Stadsmission in i ett mer långsiktigt samarbete. Företaget blir organisationens Framtidspartner och kommer att sponsra bygget av nya Gatljuset.
– Vi vet att Göteborgs Stadsmission gör ett bra arbete och eftersom vi finns i samma närområde ser vi också vart pengarna tar vägen, säger Janne Jonsson.

Text och bild: Sofie Eriksson