single.php

”Att sakna ett hem är fruktansvärt”

Som fastighetsbolag finns förståelse för hur viktigt det är med egen bostad och Amlövs Fastighetsförvaltning är en trogen stöttepelare till Göteborgs Stadsmission.
– Vi har stöttat Göteborgs Stadsmission i över 15 år, säger Oscar Amlöv, vd.

Varför valde ni att stödja just Stadsmissionen, hur gick tankarna inför det valet?
– Stadsmissionen arbetar med människor som har hamnat i utanförskap och hemlöshet. Vi tycker det är viktigt att alla människor i samhället kan få hjälp, speciellt de som har det allra svårast. Eftersom vi själva arbetar med bostäder till människor, så vet vi hur betydelsefullt det är att ha ett trivsamt hem. Att sakna den tryggheten som ett hem innebär, är naturligtvis fruktansvärt. Där tycker vi att Stadsmissionen gör en fantastisk insats i sitt arbete med att ge tak över huvudet till människor som saknar bostad, säger Oscar Amlöv.

Varför är det viktigt för er att skänka pengar till en organisation?
– För oss är det viktigt att hjälpa till och bidra när vi har den möjligheten. Därför stödjer vi ett flertal organisationer i sitt arbete med att hjälpa människor i både Sverige och i världen.

Hur involverad är personalen?
– Personalen är medveten om vilka organisationer vi stödjer, men är inte involverade någon högre grad. Däremot så vet vi att personalen uppskattar att arbeta på ett företag som stödjer hjälporganisationer, säger Oscar Amlöv.

Fakta
Amlövs Fastighetsförvaltning AB är ett privatägt fastighetsbolag med huvudsakligen bostadsfastigheter i Göteborg, och omfattar ca 885 lägenheter. Vi arbetar med hög servicenivå och långsiktiga relationer med våra hyresgäster.