single.php

Team Stadsmissionen behöver DIG!

Sedan flera år har Göteborgs Stadsmission ett samarbete med Göteborgsvarvet. Organisationen ingår i välgörenhetsgruppen och alla som vill kan välja att springa i Stadsmissionens tröja och därmed visa att det finns hopp och man är med och gör skillnad i vår stad.

Att springa för Team Stadsmissionen kostar 1200 kronor, och alla pengar som kommer in till Stadsmissionen går direkt till organisationens verksamhet Drottninggatan med fokus på barn, unga och familj. Mer specifikt till vårt sommarläger där familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet får möjlighet att vara tillsammans och njuta av sommaren. För de barn och unga som kommer till Stadsmissionens sommarkollo är det ofta enda möjligheten att få uppleva sådant som många av oss tar för givet. Att få bada, grilla och spela brännboll. Många lär sig simma och cykla för allra första gången.

Vi vet att vår sommarlovsverksamhet betyder oerhört mycket för både barn och föräldrar och det är våra fantastiska löpare som gör detta möjligt. 

Som del av Team Stadsmissionen får du också:

  • En snygg funktionströja från Adidas mes Stadsmissionentryck så att alla ser att du springer för oss.
  • En bra startplats.
  • Extra mycket hejarop längs vägen. Välgörenhetsgruppen är hela stadens hjältar.
  • Möjlighet att lämna dina värdesaker hos oss under loppet.
  • Du springer tillsammans med våra ambassadörer.

 

 

Vill du också vara med? Anmäl dig till Team Stadsmissionen på http://www.goteborgsvarvet.se/goteborgsvarvet-21-km/charity/

Vill du inte springa går det lika bra att komma och heja fram våra fantastiska löpare! Vi ses den 20 maj!