single.php

Spring eller cykla för barnen

Det finns många sätt att hjälpa människor i vår stad som har det svårt. Ett sådant sätt för den som gillar att vara ute och röra på sig och att träffa andra och ha roligt är att springa Göteborgsvarvet eller cykla Göteborgsgirot för Team Stadsmissionen. Girot går av stapeln den 7 maj och varvet den 21 maj. Fortfarande finns det möjlighet att anmäla sig på goteborgsvarvet.se eller goteborgsgirot.se , och då går hälften av anmälningsavgiften till Stadsmissionen.  Alla i Team Stadsmissionen är med och gör en fantastisk insats för barn och unga som lever under svåra ekonomiska och sociala förhållanden i Göteborg.

På vår enhet Drottninggatan möter vi varje dag familjer som av olika anledningar har det tufft. Föräldrar som har tappat fotfästet i tillvaron och som har svårt att hantera vardagen. Även om man kämpar hårt för att barnen inte skall drabbas är det ofta ofrånkomligt. Då finns Göteborgs Stadsmission där som en hand att hålla i. Vi ser varje individ och arbetar för att alla barn skall få vara barn och ha möjlighet att uppleva lite guldkant i tillvaron. Till exempel genom att få åka på Stadsmissionens sommarläger.

Som medlem i Team Stadsmissionen får man dessutom en rad andra fördelar som bra starttid, en snygg funktionströja att springa i och extra mycket applåder längs vägen.

Ta chansen att bli en del av Team Stadsmissionen idag! Du kan göra skillnad.