single.php

Johan utmanar stadens vd:ar att göra gott

Dags att presentera ännu en av Göteborgs Stadsmissions Göteborgs-varvsambassadörer. Johan Trouvé är dock ingen nykomling i Stadmissionsammanhang. Han ar tidigare cyklat Göteborgsgirot i organisationens tröja. Eventansvariga Anette Tingets ställde några frågor till Johan om hans engagemang för såväl utsatta barn som för löpning.

Du har tidigare cyklat Göteborgsgirot för Stadsmissionen, nu skall du även springa varvet. Hur kommer det sig att ditt engagemang för organisationen är så stort?

  • Jag gillar Stadsmissionen genuint! Tycker att ni gör ett fantastiskt arbete för de som står långt utanför samhället och ett arbete som behövs i en fungerande stad. Har besökt era verksamheter och engagerar mig både privat och i tjänsten.

Vad betyder Göteborgsvarvet för Göteborg?

  • Det är en folkfest som gör ALLA Göteborgare glada och stolta. Hela staden blommar upp!

Vad kan stadens näringsliv göra för att bidra till att skapa en stad för alla göteborgare?

  • Vi jobbar med att stötta olika projekt och organisationer som arbetar med mångfaldsfrågorna. Vi försöker bidra till en integrerande stadsutveckling.

 De pengar som kommer in går bland annat till att skapa fina sommarminnen för utsatta barn och deras familjer. Vad tycker du att alla barn bör få uppleva på sommaren?

  • Natur, äventyr, kärlek och gemenskap!

Vill du utmana någon som du tycker bör följa ditt exempel?

  • Alla vd:ar för större Västsvenska företag! De är beroende av en välkomnande stad för alla.

Är du en van löpare? Vad är dina bästa träningstips? Vilken tid satsar du på?

  • Jag är mycket van löpare, som har en bra grundträning, men där åldern börjar ta ut sin rätt. Vilket innebär att jag måste träna mer än jag gjort tidigare år……flera år har jag sprungit relativt otränad. Tipset är att hänga på Göteborgsvarvets löparkvällar som olika klubbar i regionen anordnar. Det ger en mångsidig träning! Mitt mål om jag kan träna och får vara skadefri är 1,50!

Vad skall du som vår Ambassadör göra för att få så många som möjligt att springa Göteborgsvarvet för Stadsmissionen?

  • Sprida budskapet och utmana fler att anmäla sig för en god sak!