page.php

Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Teater: Troll i utkanten av samhället kl 16

mars 21 @ 16:00 - 17:00

30 kr - 60 kr

Nu spelas två offentliga föreställningar av Troll i utkanten av samhället. Det är Regionteater Väst i samarbete med Göteborgs Stadsmission. Spelplatsen är S:t Johanneskyrkan.

Föreställningen är gjord för barn från 8 år och uppåt och är 60 minuter lång.

Biljett pris: Barn 30 kr, vuxna 60 kr

Biljetter bokas här (scrolla längst ned på sidan)

Om Troll
Välkommen till utkanten av samhället. Till de avsides platserna.Till trollen. De som inte platsar, har råd eller sticker ut för mycket. De som aldrig har familjeaktiviteter, fotbollsturneringar, födelsedagsfiranden eller fredagsmys. De som måste återanpassas och sluta störa.

Här ska några udda existenser sätta upp en teaterföreställning för barn men mitt under förberedelserna påminns de om De Andra. De som ligger och myser i nytvättade one piece-overaller i fluffiga hörnsoffor och kollar på Postkodsmiljonären på nya 75 tums 3D TVn. Äter sig mätta på lyxtacospizzan och sträcker sig efter godisskålen.

Troll i utkanten av samhället är ett omoraliskt och sedelärande äventyr om Vi och Dom, där publiken involveras från allra första början. Knivar kastas, troll avslöjas. Men framförallt får människor upprättelse. Här tröstas det, leks och hålls födelsedagskalas för de som aldrig blivit firade.

Troll i utkanten av samhället var uttagen till Bibu 2016 och vann dessutom utmärkelsen Årets politiska scenkonstföreställning på Scenkonstgalan i Göteborg i december 2015.

Detaljer

Datum:
mars 21
Tid:
16:00 - 17:00
Pris:
30 kr - 60 kr

Plats

S:t Johanneskyrkan
Johannes kyrkogång 1
Göteborg, 41318
Webbplats:
http://www.stadsmissionen.org/detta-gor-vi/st-johanneskyrkan/