page.php

Kafé Drottninggatan

Genom att äta lunch eller ta en fika på Kafé Drottninggatan bidrar du inte bara till en bättre miljö. Du stöttar även Göteborgs Stadsmissions arbete med att hjälpa utsatta människor i vår stad.

Kafé Drottninggatan är en mötesplats mitt i centrala Göteborg. Ett stenkast från Brunnsparken serveras lunch och fika alla vardagar. Kaféet utgår ifrån ett hållbarhetsperspektiv där maten främst lagas på funktionellt livsmedelssvinn och grönsaker, men är inte nödvändigtvis vegetarisk. Vi serverar allt ifrån en slät kopp kaffe till kakor, bullar, smörgåsar eller lunch med salladsbuffé.

Fika för en tjuga, ät lunch för 70 kr. Du kan alltid välja att skänka en extra summa pengar. Överskottet går till Göteborgs Stadsmissions arbete bland unga och familjer. En godare lunch som inte bara bidrar till en bättre miljö, men som också hjälper de allra mest utsatta människorna i Göteborg.

Du hittar oss på Drottninggatan 33, entréplan. I huset bedrivs även Göteborgs Stadsmissions arbete med barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och söker hjälp hos oss. Allt ifrån barn och ungdomar som behöver stöd av en vuxen, barnfamiljer i kris eller föräldrar som inte får ihop sin vardag ekonomiskt.

ÖPPETTIDER

Kaféet har öppet alla vardagar kl 11-14.
Lunch serveras från kl 11.30.

PRISER

Fika: ca 20 kr
Lunch: 70 kr

MENY

Veckans meny finns i vårt skyltfönster och publiceras varje måndag på vår Facebook.

KONTAKT

Du hittar oss på Drottninggatan 33. Hållplats Brunnsparken i Göteborg på tvärgatan mitt emot NK. Här hittar du oss.

Tel: 0702-13 24 96
Mail: lena.vall@stadsmissionen.org