page.php

Kafé Drottninggatan

Genom att äta lunch på Kafé Drottninggatan bidrar du inte bara till en bättre miljö. Du stöttar även Göteborgs Stadsmissions arbete med att hjälpa utsatta människor i vår stad.

Kafé Drottninggatan är en mötesplats mitt i centrala Göteborg. Ett stenkast från Brunnsparken serveras lunch alla vardagar. Kaféet utgår ifrån ett hållbarhetsperspektiv där maten främst lagas på funktionellt livsmedelssvinn och grönsaker.

Vi serverar lunch (det finns alltid ett vegetariskt alternativ) ink salladsbuffé och kaffe för 70 kr. Du kan alltid välja att skänka en extra summa pengar. Överskottet går till Göteborgs Stadsmissions arbete bland unga och familjer. En godare lunch som inte bara bidrar till en bättre miljö, utan som också hjälper de allra mest utsatta människorna i Göteborg.

Du hittar oss på Drottninggatan 33, entréplan. I huset bedrivs även Göteborgs Stadsmissions arbete med barn, unga och familjer som på olika sätt lever i utsatthet och söker hjälp hos oss. Allt ifrån barn och ungdomar som behöver stöd av en vuxen, barnfamiljer i kris eller föräldrar som inte får ihop sin vardag ekonomiskt.

Läs mer här om hur du skall göra om du vill skänka mat och livsmedel >>

ÖPPETTIDER

Måndag till fredag, kl. 11.30-14.00.

MENY

V. 42:

Måndag: Tapas

Tisdag: Caponata med aubergine och paprika

Onsdag: Örtig köttfärslimpa/ örtig bönlimpa

Torsdag: Minestronesoppa med efterrätt

Fredag: Kycklingburgare med tillbehör/ vegetarisk burgare med tillbehör

Veckans meny finns även i vårt skyltfönster och publiceras varje måndag på vår Facebook.

ADRESS

Du hittar oss på Drottninggatan 33. Hållplats Brunnsparken i Göteborg på tvärgatan mitt emot NK. Här hittar du oss.

Kontakta oss: