page.php

Öjersjöhemmet

Öjersjöhemmet är ett boende för män och kvinnor, från 22 år som saknar bostad och/eller behöver stöd i någon form. Vi arbetar i kontaktmannaskap med en individuell genomförandeplan som grund.

Öjersjöhemmet bjuder på möjligheter till temagrupper, stöd- och motivationssamtal, friskvård, motion och utflykter. Vi har 13 enkelrum och 7 lägenheter.

AKTIVITETER

Vi har en fullt utrustad snickeriverkstad där kompetent personal handleder. Trädgården ger även möjlighet till trädgårdspyssel, grillkvällar och sportaktiviteter. Vi åker även i grupp till NA/AA-möten samt Länken där man har möjlighet att finna stöd och gemenskap. Liksom drogfrihet, är känslan av trygghet och gemenskap viktig på Öjersjöhemmet. På Öjersjöhemmet får man bo med sitt husdjur.

BRA MILJÖ

Det finns gott om tillfällen att mötas där man tillsammans med andra finner nya lösningar som man inte tidigare använt sig av. Öjersjöhemmet ligger placerat i en underbar idyllisk miljö med tillgång till natur och sjöar. Nära till Göteborg men ändå i en lantlig miljö. Hela verksamheten är renoverad och tillbyggd under 2014-2015.

PERSONALEN

Personalgruppen består av enhetschef, boendeassistenter, kock och vaktmästare med lång erfarenhet av stöd och motivationsarbete. För att möta upp de individuella behoven finns varierande yrkeskompetens. Personal finns tillgänglig dygnet runt. Vi hämtar alltid på avgiftningar och vid inskrivning.

Skriv vad du tycker - Öjersjöhemmet

Vi vill gärna höra från dig! Vänligen fyll i formuläret. /Tack, Öjersjöhemmet

Kontakta oss: